SFO II Juniorklub

Åbningstiden er torsdag aften kl. 17.30 – 21.00 - er fælles med ungdomsklubben.

Junior Klubben er et ekstra fritidstilbud hvor man kan mødes for at være sammen. Der er åbent for børn i 3. – 6. klasse som går på Bredagerskolen.

Aktiviteterne fastlægges med udgangspunkt i de konstaterede behov og de unges ønsker.I aftenklubben lægges der vægt på medlemsindflydelse. Vi vil som medarbejdere inspirere og bakke de unge op, når de kommer med forslag til aktiviteter eller projekter.I Junior Klubben er det at være sammen en væsentlig faktor, hvad enten man er sammen om et spil kort, billard, bordtennis, dans eller bare det at hygge sig med vennerne.Caféen er hjertet i Aftenklubben. Det er her man melder sin ankomst og siger farvel, når man går. I Caféen kan der købes sodavand og slik mm.En vigtig funktion er, at det er legalt at side I Cafeen og få en fortrolig snak med den medarbejder som passer Cafeen.De medlemmer som har lyst, kan udfolde deres kreative evner på et af værkstederne.

Ungdomsklubben i Jelling

Åbningstiden er onsdag kl. 17.30 – 21.30 og torsdag kl. 17.30 - 21.00 - torsdag er fælles med juniorklubben.

Fra 7. klasse til 18 år

Ungdomsklubben er et fristed, hvor de unge i Jelling kan mødes – et sted hvor der er tillidsfulde voksne, som tager dem alvorligt. Et fristed hvor der er vide rammer med mange muligheder og få begrænsninger.

Der er mulighed for mange aktiviteter som: billard, bordtennis, computerspil, dart, bordfodbold, bocart, skater ramper, hobbyaktiviteter og meget andet.
I vores café er der mulighed for at hænge ud med vennerne over en kop Cafe au Lait eller et let måltid.
Vi vil bestræbe os på, at gøre ungdomsklubben til et populært alternativ til uhensigtsmæssige opholdssteder, et sted som de unge selv er en del af og hvor de ikke føler sig overvåget og kontrolleret.
Det er gratis at gå i Ungdomsklubben.  Derudover opkræves der betaling for aktivitets materialer og ture ud af huset.

Kontaktperson til klubberne

Tlf. 21342507. bedst mellem kl. 14.00 – 17.00